T i s d a g

Publicerad: 2017-02-21

 
Hej på er!
Den pappalediga står i köket och bakar omgång två med småkakor tillsammans med barnen. Själv sitter jag sedan ett par timmar tillbaka och jobbar. Det har verkligen både för och nackdelar med att jobba hemma. Nackdelen är väl att man blir aningens okoncentrerad när barnen hänger mig i benen. Men fördelarna är desto fler - för jag älskar ju att vara med och runt barnen. Känns så skönt att inte behöva åka ifrån dom för att hobba såhär. Just idag skadar det ju inte då det kommer serveras både kolakakor och drömmar, lyxigt!
 
Sjukstugan är betydligt piggare idag och båda barnen är feberfria hittills, hoppas dom slipper omtag. Colin har en himla hosta, men den kommer mestadels på kvällar och nätter. Han sov himla bra denna natten och somnade vid 20 över 7 igår kväll och sov ända fram till efter 8 imorse. Men så hade han också sovit riktigt kasst hela dagen, så han var nog helt slut. Speciellt i komination med feber. Själv har jag fortfarande enormt ont i halsen, men det släpper väl det också så småningom.
 
Det har snöat hela dagen, men nu börjar solen komma fram, så det får nog bli en promenad under eftermiddagen. Hoppas ni har en fin dag allihopa!


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: L i l y | nyförlovad