Så lindrar du höstdepp

Publicerad: 2010-10-19

Med hösten kommer ibland en känsla av... depp! Men det finns saker som lindrar.

Spiderchick tipsar.

1) Mys
Aldrig får man lov att mysa så mycket och så innerligt som under hösten! Allt du behöver är en stycke varm filt, en bra film och/eller tidning, mysbelysning (gärna levande sådan) samt varm dryck. Sen är det bara att hänge sig.

2) Fika
Med höstens inträdelse är det legitimt att lägga allt vad "beachform" heter bakom sig - det enda som ska formas nu är kärlekshandtagen och det gör man bäst med hjälp av fika.

3) Shoppa.
Unna dig att köpa en riktigt skön och fin jacka som du verkligen trivs i. Du och jackan kommer trots allt tillsammans att stöta och blöta er igenom varje sabla dag fram till april.

4) Inrätta vardagstradition.
Bestäm med dina kompisar att ni tillsammans tittar på en speciell tv-serie varje vecka. Poppa popcorn, koka te och kura upp er tillsammans i soffan. På så vis har ni något att se fram emot även mitt i veckorna.

5) Jula redan nu.
Köp en riktigt stor och maffiga julstjärna och montera upp i fönstret redan nu. Di skänker ju så mycket värme och glädje - stjärnorna. Så varför vänta till jul?

6) Go finish.
Gå till badhuset, bada en smula för syns skull och spring sedan raka vägen till bastun. Sitt sedan där och götta dig i värmen (som vilken Thailandsvärme som helst).

7) Läs.
Låna eller köp ett gäng böcker, perfekt sätt att fly mörka eftermiddagar. Mitt bästa boktips denna höst: allt av Sophie Kinsella.Sooool! Vissa dagar under hösten är trevligare än andra. Om man säger så.


Två tips som är lättare sagda än gjorda:

1) Res.
Den som har ett gäng tusen kronor över kan naturligtvis dra till en varm paradisö under hela november. Skicka för all del inget kort till mig.

2) Träna.
Träna är svinbra och botar de flesta deppigheter. Har jag hört. Men hey - det känns lite dubbelmoral* att tipsa om något jag själv aldrig skulle göra.

*Bloggvärldens absoluta favoritanklagelse.


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: SPIDERCHICK