Paradise Hotel-Mia berättar om misshandeln: "Han låste in mig!"

Publicerad: 2014-01-08

Mia Helén, 24, har gjort sig känd för svenska folket i dokusåpan Paradise Hotel. Nu berättar hon om livet i ett destruktivt förhållande när hon var tonåring. "Under nästan fyra års tid så misshandlade han mig", säger hon till Klick.

"Sista året tillsammans var det som värst. Då misshandlade han mig varje dag", förklarar hon, och säger att hon inte trodde att hon skulle överleva sin 19-årsdag. "Han vred om min hand så att två fingrar blev brutna och jag blev gipsad i flera veckor".

Senare låste han även in henne. "Han låste polislåset till lägenheten utifrån, och hade kapat sladden till internet. Då kände jag att jag hellre ville dö. Han hade brutit mitt sim-kort till telefonen och jag satt inne i veckor utan kontakt med omvärlden", förklarar Mia.

Slutligen bestämde sig Mia för att anmäla, och ex-pojkvännen blev dömd till tio månaders fängelse för grov kvinnofridskränkning. Själv tror hon att hon hade varit död i dag om hon inte vågat berätta för polisen. Hon uppger att hon mår bra i dag, men vill berätta sin historia för att få andra kvinnor och barn att våga polisanmäla misshandel.


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: Posh24.se kändisskvaller