middah

Publicerad: 2012-01-12




Men guuuee vilken matbloggsdag det blidde idag då. Lagade i alla fall min favvomiddag idag. Den där med fylld kycklingfilé ni vet? Har ni ej receptet? Har jag ej skrivit det? Ok gör det nu.



Världens phetaste (...och fetaste) kycklingrecept

Sätt ugnen på 200 grader.
Börja koka ditt ris. 
Skär upp en färsk/tinad kycklingfilé på mitten, alltså som ett jack, du ska fylla den. Kommer se typ ut som en vagina. 
Proppa kycklingvaginan med pesto, hackade soltorkade tomater och två skivor ost.
Linda in i bacon. 
Salta lätt och peppra. 
Stek snabbt på båda sidorna så du täpper porerna och får en "yta".
Lägg kycklingfilén/filéerna i en ugnssäker form.
Häll på 2 dl grädde.
Stoppa in i ugnen typ 15 minuter eller tills du ser att kycklingen ej är rå. 

Stoppa sedan in i munnen.

Avnjut med ett "Mmmmmmmmmmmm!" och tänk på mig.



Smaklig måltid.



Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: HanaPee