Läser inte Comhem min blogg?

Publicerad: 2010-11-11

Jag tycker det är tråkigt att ComHem har fått ta en del skit här i min blogg, jag menar, för 2 månader sedan fungerade det felfritt och hade i stort sett gjort detta ett år.

Men dessa två senaste månader har ComHem varit lite av ett skämt. De har från att ha legat högst upp på min tycka-om-stege hamnat absolut längst ner. Klamrat sig fast vid första steget endast tack vare en uppsägningstid på 3 månader.

Jag funderar på om inte ComHem läser min blogg?
Om de inte är intresserade av att tiotusentals människor läser det här och att i det förra inlägget om ComHem var ett flertal som delade liknande dåliga erfarenheter av ComHem.


För ja, Internet krånglar IGEN.
Det började ju fungerade efter 4-5 dagar sist. Efter att vi suttit i telefonsamtal med 5 olika människor som den ena skyllde på den andra och alla föreslog saker som "testat att byta namn på nätverket?".

Modemet blev felanmält.
Några dagar efter att Internet återigen börjat fungera så ringer en kvinna till mig och säger att de ska skicka en tekniker till oss, då jag berättar att Internet återigen fungerar MEN går skitsegt, då föreslår kvinnan att hon kan skicka ett nytt modem, då det kan vara problemet.

Hon får detta att låta om en ENORM tjänst då vi inte ens behöver betala frakt! Och vi egentligen inte har någon returrätt då modemet inte var skrivet på oss!

-Jahaaaa meeen guuuud vaaad snääälllt
att du ska försöka få vårt Internet att fungera som vi betalar 300kr för i månaden.

Det sa jag förstås inte, men vi slapp iaf betala för de dagar vi var utan Internet, detta efter en del påtryckningar av mig. Alltså: inget erbjudand om nån gratis månad som en del av er skrev om.


Hurosmhelst:

Modemet skickas.


Vi fick det igår. Kopplade in det. Det fungerade inte. Bara i korta stunder. Som nu, nu är en sån kort stund. Vi testar att koppla in gamla modemet, samma sak där. Lägger ner efter 20 minuter.


Jaha, nu la de ner igen. Måste dra ut strömkabeln och starta om.....Sådär ja, nu har jag Internet en kort stund igen så att  jag kan publicera inlägget och låta världen ta del av detta exempel på extremt dålig service.
Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: HanaPee