De övande kvinnorna

Publicerad: 2014-03-25

Idag har jag och Matilda planerat och övat på en föreläsning som vi ska hålla imorgon. Vi ska prata om vårt företagande inför cirka 150 personer. Kommunfullmäktige, politiker, massa chefer och så där. Ingen big deal. NÄRÅ!!!!!!!
 
De gulan fälten på kartan nedan markerar var ni lyssnar på vår pod. Typ hela världen.
 
 
 
 
 
Vi har förresten fått massa fin feedback på senaste podavsnittet. Tack snälla! Igår fick vi ett mail som Matilda började gråta när hon läste. Hon är en känslig kone, Matilda. Jag är också känslig men gråter gör jag bara när det gäller barn eller efterlängtade möten av typen "pappan har varit iväg i fjärran land i femton år och nu återvänder han äntligen tillbaka till sin familj och under tiden han har varit borta har han fått fem nya barn och ingen vet hur det har gått till rent tekniskt men så är det och nu återförenas hela familjen på flygplatsen". Brööööööl! Så fint.
 
Hur som helst.
 
MiniSpider har varit krasslig så han fick vara hemma från förskolan och hjälpa oss. Medan vi föreläsningsövade passade jag på att ge honom välling och samtidigt göra knäböj/utfall.
 
 
 

Fötterna pekar inåt, knäna är sneda, balansen sviktar och så en sugpropp i bakgrunden (var kom den ifrån?). Alla rätt. Verkligen.
 


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: SPIDERCHICK