Cameron Diaz om tonåren: "Jag var olycklig!"

Publicerad: 2014-01-12

Cameron Diaz har avslöjat att hennes akne som tonåring gjorde henne så deprimerad att hon inte kunde lämna sitt hus. Den 41-åriga skådespelerskan berättar för Seventeen Magazine att hudbesvären gjorde henne till en olycklig tonåring, någonting som sedan ärrade självkänslan djupt. ”Ni kanske tror att mitt liv alltid har varit glamoröst, men jag brukade ha hemsk akne, så pass mycket finnar att jag inte vågade lämna mitt hus.” Hon fortsätter: ”Ingen foundation eller concealer kunde täcka min dåliga hud. Jag skämdes så mycket, och finnarna gjorde ont. Jag var olycklig.”

"Counsellor"-stjärnan hävdar att det var en ohälsosam livsstil som orsakade hudproblemen. ”Jag var en smal tjej som kunde äta vadsomhelst utan att gå upp i vikt. Och det gjorde jag. Jag ett typexempel på en smal och ohälsosam tonåring, berättar hon, och tillägger att aknen blev lindrigare efter att hon ändrade sina matvanor.

I sin nya bok ”The Body Book” skriver stjärnan att hon äntligen har lärt sig att älska sitt eget utseende, och hon skulle inte vilja gå tillbaka till sina unga dagar igen. ”Jag tycker om hur jag ser ut idag och jag tycker att jag ser bättre ut nu än när jag var 25”.


Relaterade bildserier
Cameron Diaz är superhet på inspelningen av hennes nya film!Cameron Diaz är superhet på inspelningen av hennes nya film!
Pekar Cameron Diaz finger åt oss på inspelningen av hennes film?Pekar Cameron Diaz finger åt oss på inspelningen av hennes film?
Tänk om Hollywoodstjärnorna inte hade sina kända leenden?Tänk om Hollywoodstjärnorna inte hade sina kända leenden?
Cameron Diaz pratar könshår i nya boken: "Det är bara en trend!"


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: Posh24.se kändisskvaller