bio: shame

Publicerad: 2012-01-15
Var på bio ikväll med girlZen. Vi skulle se Tinker Tailor Soldier Spy, men den var fullbokad så vi bestämde oss för att se filmen Shame, eller som jag sa i kassan:


– Ja hej hej, vi har bokat biljetter till filmen Smash..


Blev sedan hånad länge för detta.


Nåväl. Som den kulturkännare jag är skulle jag vilja ge filmen 3 av 5 möjliga. Alltså den var ganska bra. Skulle väl kunna se den igen, men vill gärna inte. Den gav mig mycket ångest och jag känner att jag aldrig mer vill ha sex igen.


Varför? Filmen handlade om en sexmissbrukare. Och that's it. Inte så mycket "mer" händer i filmen och jag kom på mig själv med att sitta och vänta på att något omvälvande skulle hända. Men istället fick jag se prostituerade och diverse andra bli "påsatta" av huvudrollen. Detta tillsammans med ångestkänslor och skam i en härlig blandad filmcocktail. 

Fast det var ju bra på ett sätt, den fick mig liksom att KÄNNA saker på riktigt, inte bara på det här 7th heaven -sättet. Och det gillar jag ju.


Så som sagt 3 av 5, för alla känslor och det grymma skådespeleri. Min nya favvoskådis Cary Mulligan var också med! Älskar henne :')Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: HanaPee