Bikini booty, långt inlägg LÄS innan du kommenterar

Publicerad: 2012-10-30

Alltså, nej det här är ett sånt här inlägg som man skriver, raderar, skriver och raderar. Just nu är jag fan depp. Är så sjukt otränad det är helt sjukt :( Nu är det snart 3 år sen jag slutade träna och jag har 0 muskler kvar på kroppen. Helt ärligt om jag går och köper en drink i baren på krogen och sen går och ska dansa på dansgolvet så får jag typ håll när jag dansat 5 min. DAFUQ?! Att gå upp för en trappa ger mig svårt att andas. Alltså det är så sjukt :( Att jag tillåtit mig sjunka så här lågt. Men vad ska jag göra, min knäskada fuckar mitt liv, helt ärligt. Den har förstört allt jag kämpat för hela livet. Från att ha tränat varje dag, innan skolan, efter skolan, hela helgen om man inte var och tävlade. Vet inte hur många timmar varje dag jag spenderade i ishallen.. Jag var så sjukt vältränad, och nu.. Inte en endaste liten muskel, så skrattretande.
 
Jag kör ju rehab av mitt knä men det går så sjukt sakta jag blir galen, jag vill träna, jag vill köra sönder tills man nästan spyr. Men nej nu äre bara cyckling och köra några trött maskiner med jättelåga vikter plus övningar med min egen kroppstyngd. Åh det suger, jag blir galen :( Jag älskar ju lixom muskler, ååh deppar :( Ska iaf gå till gymmet i natt, kommer nog endå inte kunna sova.. Ska köra på med lite rehab. Det är ju öppet 24/7 såå.

Som alltid när jag skriver om typ vikt och sånt så får jag alltid jävligt mycket skit, du är ju skit smal, du har anorexia, äter du inte. Bla bla jag äter sjukt mycket helatiden. Och ONYTTIGT. Men det är inte så här jag vill se ut, förstår ni hur jag menar? Jag har gått från en 10a till 0a. För jag vill vara stor och vältränad, älskar lixom muskler. Hade jag inte valt konståkning som sport så hade jag nog valt body building. Så mycket älskar jag muskler förstår ni? Och då kanske ni också förstår att jag är väldigt långt ifrån mitt mål :(

btw klicka på bilden..


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: VAD GÖR VI? NU KÖÖR VI!