årets finaste kommentar.

Publicerad: 2012-02-16

Magda om bokcirkel:

Åh Hanna. Vet du vad. Idag stod jag i duschen och så tänkte jag på dig (fråga mig inte varför) och blev lite ledsen i ögat. 
Jag har följt din blogg i ca 5 år och under den här tiden har du blivit lite som den där storasystern som jag aldrig fick. Du är rolig, djup, har sjuktsnygg stil, en (som det verkar) perfekt pojkvän (har ju iförsig jag med, han uppskattar också din blogg!) och så verkar du ha ett så roligt och spännande liv. Och då när jag tänkte på alla dessa bra saker du givit mig (porslinstronen <3) så kom jag på att någon gång kommer du också lugna ner dig lite, skaffa barn och så. Kanske flytta till villa (eller ett slott) och inte längre skriva om dina mingelpartyn och tokiga vinkvällar och då kanske du inte längre vill ha kvar din blogg. 

Det jag vill säga till dig nu är att jag skiter i om din blogg handlar om att torka barnspyor och dammsuga mariekexsmulor från soffan. Om Anton riskerar livet när han skottar snö från garagetaket eller om försäkringskassan tappat bort dina vab-pengar. Din blogg får aldrig dö! Du är en sån sjukt stor inspirationskälla och förebild för mig och om 45 år vill jag kunna läsa alla dina knep mot sladdringa stjärtar och tips för bästa sockerkakan, via din blogg. Kom ihåg det när du tvivlar. Kom ihåg alla som mig när fienderna blir många. Kom ihåg att för oss är du för alltid en hjältinna.

Kram!

/ Magda

Nu ligger man här i nån slags ringaren-i-notredam-ställning och blir alldeles varm i hjärtat. Tänk vad fint att någon tar sig tiden att skriva så här fint. Och alla ni som höll med. När jag högt läste upp det sista stycket i kommentaren för Anton så klumpade det sig i halsen på mig och jag var tvungen att svälja hårt. 

Tack Magda. Att driva en blogg för sånna som dig är en av de sakerna jag tackar för innan jag lägger huvudet på sovkudden om kvällarna.


Läs hela blogginlägget

Blogginlägg av: HanaPee